Hannah Carin Noelius
- bloggar om författarlivet -

Dagen i dag en förberedelse för Bild & Ord - fest!

2024-03-01


Idag har jag och min man hängt upp sjutton stora tavlor på Galleri Vågen, Åkersberga Bibliotek för Vernissage imorgon, lördag 2 mars kl 12-14.
Sedan får tavlorna pryda rummet ända till den 27 mars.
Det blev så oerhört vackert, eftersom rummet är stort och ger gott om utrymme runt varje tavla. Det är som om varje tavla får vara sitt eget unika smycke på väggen och samtidigt bilda en harmoni med varandra.
Känner mig lycklig och ser fram emot att se tavlorna genom andras ögon. "The beauty is in the eye of the beholder" sägs det ju .. Och det kändes så fint att några Bibblan-besökare smög in i galleriet för att tjuvkika - och uttryckte sin förundran och uppskattning över tavlorna. Det gör mig så himla glad.

Så har mina böcker också fått ett bord att stolsera på. Så det är verkligen så att man som gäst kommer att kliva in i mitt "lilla" universum... eller som poeten Rumi sagt, "så är vår inre värld större än världen utanför ..."

Och jag tycker så mycket om den italienske filosofens råd som jag delar på bilden idag. Jag hoppas många kommer att inspireras till en resa in i sitt eget universum under mars månad på Galleri Vågen!!

Jag kommer att finnas där, utöver i morgon på vernissaget, också:
Söndag 10 mars kl 13-15
Torsdag 14 mars kl 16-18
Onsdag 20 mars kl 16-18
Onsdag 27 mars kl 11-13

För samtal om allt mellan himmel, jord och kosmos och om mitt konstnärs- och författarskap!
Kom vetja!

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande: